به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، حدود 5 ماه از استعفای شاهپور رجایی شهردار سابق بوشهر می شود و شهرداری این شهر همچنان بوسیله سرپرست اداره می شود که مورد تایید وزارت کشور نیست.
اختلاف نظر وزارت کشور و شورای شهر بوشهر که بخش اعظمی از آن را اصلاح طلبان تشکیل می دهند باعث شده تا در این مدت پروژه های عمران شهری و سایر خدمات شهرداری به حالت نیمه تعطیل درآمده و همه روزه پیمانکاران و طلبکاران زیادی از شهرداری با دستانی خالی و با عصبانیت شهرداری را ترک می کنند.
شورای شهر بوشهر همچنان بر سر گزینه خود اصرار داشته و وزارت کشور نیز از تأیید فضل الله توسلی به عنوان شهردار خودداری می کند، بسیاری از کارشناسان معتقدند، کشمکش سیاسی که بین این دو نهاد باعث شده تا شهر بوشهر همچنان بدون شهردار باشد.
در مجموعه شهرداری نیز دو دستگی بین موافقان و مخالفان سرپرست شهرداری به اوج خود رسیده و کارها در این نهاد به کندی صورت می گیرد در حدی که رنگ آمیزی جدول های خیابان های بوشهر در ایام عید و در مقابل چشمان مسافران نوروزی صورت گرفت.
در میان اعضاء شورا نیز تعامل خوبی بر سر گزینه شهرداری وجود ندارد و بعضی ازاعضاء شورا بر باقی ماندن سرپرست فعلی شهرداری اصرار داشته و برخی دیگر نیز با سکوت خود موجب فرصت کشی و از بین رفتن فرصت ها می شوند.
به نظر می رسد تشویق شهروندان به شکار موش و تعیین تعرفه برای تحویل آن ها، سیاستی توسط شورای شهر برای به انحراف کشاندن افکار عمومی جهت انتخاب شهردار بوشهر بوده است.
متاسفانه شورای حل اختلاف نیز تاکنون نتوانسته داوری شایسته ای بین شورای شهر بوشهر و وزارت کشور انجام دهد و در این بین تنها شهروندان بوشهری تاوان این ناهماهنگی ها و اختلافات را پس می دهند.
انتظار مردم در چنین شرایطی این است که شورای شهر بوشهر و وزارت کشور کمی بیشتر به حقوق تضییع شده شهروندان این شهر اهمیت داده و با تعامل بیشتری با این موضوع برخورد کنند.
همچنین افکار عمومی بر این باور است که شایسته نیست مرکز استانی که پایتخت انرژی کشور و همچنین مهمترین مرکز هسته ای ایران در آن واقع است این چنین محروم و مورد بی مهری مسئولین و منتخبین مردم قرار گیرد.
نظر شما